Konec sezone Drsališča Domžale

Izkoristite zadnje dni obratovanja Drsališča Domžale, ki bo vrata sezone 2017/18 zaprlo v soboto, 10. marca ob 19. uri.

V uspešni zimski sezoni, ki je odprlo svoja vrata že v novembru preteklega leta, ko so za program poskrbele umetnostne drsalke Kotalkarskega kluba Pirueta in hokejisti Hokejskega kluba Prevoje, zaključujemo drsalno sezono, polno zanimivih in zabavnih dogodkov za otroke in malo starejše.

V decembru smo z animacijo in otroško glasbo poskrbeli za najmlajše obiskovalce in za njih pripravili Zimsko pravljico, obiskala sta nas tudi Božiček in Dedek Mraz. Po novem letu je bila s pomočjo ustvarjalnih otrok domžalskih osnovnih šol, ki so se jim pridružile tudi šole sosednjih občin, odprta razstava Zimske radosti, ki je bila popestrena z otroškimi recitali, zgodbami in nagradami za sodelujoče. Slikarske umetnine lahko še danes vsakodnevno občudujete ob prihodu na Drsališče. Izvedenih je bilo kar nekaj sobotnih drsalnih večerov ob glasbi 80' in 90' let, vse do večera modernejših ritmov popularnih v preteklih letih. Januarja so se obiskovalci vseh generacij pridno udeleževali brezplačnega učenja drsanja za vse generacije, v februarju pa sta bila izvedena še rekreativni hokejski turnir ter drsalna revija z mladimi drsalci in predstava na drsalkah OŠ Preserje pri Radomljah z naslovom Drsališče še zimo poišče.

Veseli nas, da ste obiskovalci lepo napolnili drsalno ploskev Drsališča, še posebej v času praznikov in šolskih počitnic. Pozen prihod snežene zime in nizke temperature v začetku meseca marca pa so nam omogočile še podaljšanje obratovanja za teden dni. Zato že komaj čakamo, da se konec novembra ponovno srečamo in skupaj odpremo Drsališče Domžale v novi sezoni drsanja.

Drsališče Domžale se bo po končani sezoni preobrazilo v večnamensko ploščad, ki se jo lahko uporablja za kotalkanje, rolanje, ples in ostale športne dejavnosti. Poleg večnamenske ploščadi lahko uporabljate tudi ostale športne objekte v občini, vse od nogometnih, košarkarskih, odbojkarskih in drugih igrišč, pa do vadbe na prostem na fitnes in drugih napravah.

Želimo vam lep preostanek zimskih radosti.