Letna teniška igrišča v Športnem parku Domžale so pripravljena!

V soboto, dne 21. 4. 2018, lahko pričnete z igranjem tenisa na letnih igriščih v Športnem parku Domžale. 

Spoznajmo se, praznujmo skupaj

Danes, 18. 4. 2018, Občina Domžale praznuje rojstni dan. Praznovanje bo potekalo od 16. ure dalje v Češminovem parku v Domžalah. Mi bomo tam, pridružite se nam še vi. 

Rekreacija za vse

Zavod za šport in rekreacijo Domžale organizira brezplačno vadbo Rekreacija za vse, ki bo potekala na atletski stezi Stadiona Domžale.

Z vadbo pričnemo v ponedeljek, 16. 4. 2018, ob 18. uri. Zbor je na Stadionu Domžale pri jami za skok v daljino, v primeru, da je stadion zaprt, pred vrati stadiona - zadaj pri reki. Vadba bo potekala od aprila do oktobra 2018 v ločenih skupinah za odrasle in otroke. 

Plezalna stena v centru je pripravljena na športno plezanje

PLEZALNA STENA v centru Domžal je ponovno opremljena za športno plezanje. Uporaba stene je BREZPLAČNA. Poskrbljeno je tudi za tiste, ki se bojite višine in za najmlajše, saj se poleg plezalne stene nahajata dve košarkarski igrišči, fitnes na prostem in otroško igrišče.

Veliko plezalnih užitkov in naj bo VARNOST na prvem mestu. O varnostnih pravilih plezanja lahko več preberete TUKAJ.

 

Vabljeni na letni tenis v Športni park Domžale

Spoštovani uporabniki teniških igrišč v Športnem parku Domžale.

Ekipa Zavoda za šport in rekreacijo Domžale že pripravlja zunanja peščena igrišča za letno sezono tenisa 2018. Igrišča bodo pripravljena in ob primernem vremenu odprta za uporabo do konca prihodnjega tedna (predvidoma do 14. aprila 2018).

Uporabo želimo omogočiti širokemu krogu teniških navdušencev, zato smo jo za vas pripravili pod izjemno dostopnimi pogoji.

Vabljeni na reprezentančno nogometno tekmo na Stadion Domžale

V torek, 10. aprila 2018, ob 16.00 uri bo na zelenici Stadiona Domžale velik dogodek za slovenski ženski nogomet. V sklopu kvalifikacij za Svetovno prvenstvo 2019 bo odigrana tekma med selekcijama Slovenije in Nemčije, ki v svetovnem merilu predstavlja eno izmed najkvalitetnejših moštev na svetu. Zato vabimo vse navdušence te športne panoge, da podprejo najboljše slovenske reprezentančne nogometašice v dvoboju z uglednimi nasprotnicami.

Razpis prostih terminov za igrišča za odbojko na mivki 2018

Z mesecem majem se odpira sezona igranja odbojke na mivki. Vsi, ki bi radi zakupili fiksen termin (abonma), se morate do 13. 4. 2018 prijaviti na razpis. Tisti, ki bi radi rezervirali le posamične termine, pa to lahko storite en teden pred željenim terminom na spletni strani zavoda (ikona: rezervacija športnih objektov).

 

Rastemo s športom za bolj razgibano in zdravo otroštvo

Podjetje dm drogerie markt, ki letos praznuje 25 let, začenja vseslovensko iniciativo Rastemo s športom. Z donacijo v višini 25.000 EUR bodo v sodelovanju s slovenskimi izvajalci športnih dejavnosti organizirali brezplačne športne urice za otroke. Na ta način želijo v dm otroke spodbuditi h gibanju, športni aktivnosti in medsebojnemu druženju. Iniciativo za gibanje že podpirajo člani Rokometnega kluba Krim in Košarkarske zveze Slovenije.

ODPOVED 1. POKALA OBČINE DOMŽALE IN POKALA ANDREJA HAUPTMANA

Obveščamo vas, da je kolesarska dirka »1.Pokal Občine Domžale in Pokal Andreja Hauptmana«, ki je bila napovedana za soboto, 31. marca 2018, zaradi velikega nasprotovanja krajanov Ihana odpovedana. Razlog nasprotovanja je zapora javnih občinskih cest, ki  krajanom onemogoča nemoten obisk cerkve in tradicionalnega velikonočnega blagoslova jedi.

Konec sezone Drsališča Domžale

Izkoristite zadnje dni obratovanja Drsališča Domžale, ki bo vrata sezone 2017/18 zaprlo v soboto, 10. marca ob 19. uri.